Beneficiile sportului asupra sănătății

Beneficiile antrenamentelor live Magnetic Fit asupra sănătății

Pentru o viață mai bună avem la îndemână un medicament bun și ieftin, este vorba despre antrenamente live pentru întreaga familie. În viață sănătatea contează cel mai mult. Alege să fii sănătos pentru tine, pentru o viață mai bună, dar și pentru familia ta.

Iată câteva motive pentru care ar trebui să te apuci de sport acasă:

Sportul te ajută să slăbești

Se poate slăbi și fără să te înfometezi. Sportul este cel mai bun aliat împotriva kilogramelor nedorite. Nu trebuie să faci sport până la epuziare. Nu asta e soluția! Un instructor de fitness de la Magnetic Fit te poate ajuta să slăbești în ritmul tău.

Sportul este una dintre metode prin care îți poți stimula metabolismul.

Sportul te poate ajuta să combați stresul și depresia

Când ești stresat, probabil activitatea fizică este ultimul lucru pe care îl dorești să-l faci. Dar, e bine de știut că, în momentul antrenamentului corpul nostru elimină endorfină – hormonul fericirii. Pentru a scăpa de stres alege un tip de antrenament live care să te facă să te simți bine.

Pe platforma Magnetic Fit sunt disponibile 9 tipuri de antrenamente live. Dacă nu știi ce tip de excerciții îți face plăcere să le faci, poți participa la fiecare antrenament în parte.

Sportul întărește imunitatea

Sezonul rece se apropie cu pași rapizi, ceea ce înseamnă că avem nevoie de o imunitate puternică care să lupte împotriva răcelii și gripei. Durtata și intesitatea răcelii diferă de la persoană la persoană, în funcție de imunitatea avută.

Este dovedit clinic faptul că, sportul sporește imunitatea. Activitatea fizică practicată regulat ajută sistemul imunitar.

O viață mai bună prin sport

Știai că sportul crește forța, tonifiază musculatura, reglează colesterolul, îmbunătățește circulația sângelui prin organism, starea vaselor de sange și a inimii, îmbunătățește consumul de oxigen, reduce tensiunea arterială și nivelul de zahăr din sânge, întărește toate sistemele corpului: digestiv, respirator, circulator, nervos?

Sportul zilnic este recomandat spre binele nostru și ar trebui să încetăm să-l mai privim ca pe corvoadă.

Vrei să îți faci prieteni noi? Apucă-te de sport

Prin intermediul platformei Magnetic Fit vei cunoaște persoane noi, care au același obiectiv ca și tine, să arate bine într-un corp sănătos.

Prin antrenamentele transmise live (pe orice dispozitiv conectat la internet) te poți antrena din confortul casei tale fără a mai pierde timp pe drum. Antrenamentele live sunt susținute de antrenori profesioniști, cu experiență în domeniul fitnessului.

Dacă ești o persoană sedentară antrenamentele de grup live te pot motiva să faci mișcare. În plus, programul este flexibil, antrenamentele au loc zilnic, de 3 ori pe zi. Iar sâmbătă sunt și antrenamente de dimineață.

Antrenamente live la preț accesibil

Pe platforma Magnetic Fit sunt disponibile 3 super abonamente, prețurile pornesc de la 42 de lei pe lună. Primele 5 zile sunt gratuite. Pentru a te înscrie în platformă, accesează 👉www.magneticfit.ro 👉 Nou! antrenamente Live.

CMBlog