Cand vezi beneficiile, n-o sa-ti mai vina sa pleci din studioul de videochat din Bucuresti! 1

Cand vezi beneficiile, n-o sa-ti mai vina sa pleci din studioul de videochat din Bucuresti!

Cu cat o companie le ofera angajatilor conditii mai bune de lucru si avantaje financiare consistente, cu atat se asigura de fidelitatea acestora. Adevarul acestei afirmatii este demonstrat de fetele care lucreaza intr-un studio de videochat din Bucuresti si o fac pe durata mai multor ani, fara sa se gandeasca nici macar o clipa la retragere sau la posibilitatea schimbarii domeniului.

Iata care sunt beneficiile care le fac sa inteleaga ca o cariera ca model intr-un studio videochat Bucuresti reprezinta cea mai buna optiune existenta in acest moment pe piata romaneasca a muncii, mai ales pentru o tanara lipsita de experienta, care eventual isi doreste sa urmeze in acelasi timp si cursurile unei facultati!

Programul flexibil se muleaza perfect pe obiceiurile si prioritatile tale!

Spre deosebire de majoritatea domeniilor economice, unde programul este fix, de la 8:00 sau 9:00 dimineata pana la 17:00 sau 18:00 dupa-amiaza, in videochat chiar tu decizi la ce ore doresti sa lucrezi. Ai posibilitatea de a incepe programul dimineata, dar la fel de bine o poti face dupa-amiaza tarziu sau chiar noaptea.

In acest fel, vei putea alege tura care iti va permite sa urmezi in paralel cursurile unei facultati, sa iti indeplinesti alte obligatii sau care, pur si simplu, sa se muleze cat mai bine pe ritmul si stilul tau de viata.

Transparenta si legalitate depline

Fiecare aspect al muncii desfasurate intr-un studio de videochat din Bucuresti este insotit de documentele corespunzatoare. Astfel, inca din prima zi de lucru este semnat un contract de artist-interpret, in care sunt trecute cat se poate de clar drepturile si obligatiile modelului, dar si cele ale angajatorului.

De asemenea, fiecare plata efectuata este insotita de un act aditional, in care sunt trecute toate detaliile necesare, de la suma bruta castigata pe site-urile pentru adulti pana la taxele si impozitele platite catre stat si suma neta efectiva virata in contul deschis la orice banca din Romania. Datorita acestui fapt, un model online are aceleasi drepturi si obligatii ca persoanele care lucreaza in orice alt domeniu economic din Romania.

Cand vezi beneficiile, n-o sa-ti mai vina sa pleci din studioul de videochat din Bucuresti! 2

Castiguri mari, care devin si mai mari!

Intr-un studio de videochat din Bucuresti, beneficiezi de un anumit confort financiar inca de la inceput, datorita venitului minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, platit in primele trei luni de activitate, indiferent de performantele realizate in aceasta perioada pe site-uri. Tot acum, modelele sunt ajutate financiar sa isi completeze garderoba de lucru si trusa de videochat.

Apoi, pe masura ce capata experienta, fetele incep sa beneficieze de posibilitatea de a castiga bonusuri consistente, acordate pentru numarul de ore lucrate, pentru depasirea unui anumit prag de venituri sau pentru fidelitate. Acesta se adauga unui comision standard brut in valoare de 50%, castigat de fiecare model.

Daca au dorinte deosebite, pe care doresc sa le si le implineasca mai rapid, fara sa astepte pana strang sume mari de bani, fetele au si posibilitatea de a contacta credite, in conditii foarte avantajoase, direct de la firma, fara intermedierea vreunei banci. Ratele vor fi apoi retinute din incasarile obtinute pe site-uri.

Cunoscand toate aceste detalii, devine evident de ce, odata ce s-au obisnuit cu domeniul, fetele isi doresc sa ramana cat mai mult timp intr-un studio videochat Bucuresti. Iar aceasta decizie le ajuta sa obtina independenta financiara si succes pe termen lung!

CMBlog