montaj acoperisuri

Ce fel de servicii profesioniste sunt cautate in sezonul rece

Vopseaua decojita, boilerele sparte si cresterea mucegaiului sunt printre cele mai frecvente probleme casnice cu care multi dintre noi se confrunta probabil in lunile mai reci. In timp ce toamna este sezonul peisajelor colorate, aceasta perioada a anului predispune casele celor mai mari probleme.

Servicii de zugravire si reparatii interioare

Vopseaua decojita si crapata inestetic apare atunci cand suprafata nu a fost pregatita sau amorsata corespunzator. Potrivit specialistilor, vopseaua decojita a avut o crestere lunara a cautarilor cu 675% in toamna si iarna trecuta, multe persoane considerand-o ca fiind cea mai frecventa problema din interior in lunile mai reci.

Vopseaua decojita poate fi prevenita cu usurinta cu izolatie adecvata, bariere de umezeala si ventilatie suficienta pentru a ajuta la reducerea condensului (cauza principala a vopselei decojite). Pe langa asta, ar putea merita sa luati in considerare si vopselele formulate pentru vreme rece, pentru a va asigura ca peretii nu se decojesc pe masura ce temperaturile scad. Daca totusi se intampla, puteti apela la firme de renovari interioare.

Servicii de mentenanta si reparatii centrale

Pe locul doi se afla defectiunile aparute in boilerele de la centrale, cautarile lunare pe Google crescand cu 489 la suta. Indiferent cat de mult ai incerca, boilerul tau este cel mai probabil sa se defecteze in perioada cea mai rece a anului, lasandu-te fara caldura si apa calda atunci cand ai cea mai mare nevoie de ele.

Ca urmare a pierderii de presiune, a unei conducte defecte sau a arzatorului uzat, veti observa scurgeri constante, bubuituri puternice sau ca pur si simplu incalzirea nu functioneaza.

Servicii de reparatii tevi

Una dintre cele mai mari cauze ale spargerii conductelor este vremea rece. De fapt, cu cat conductele sunt expuse mai mult la temperaturi de inghet, cu atat riscul sa se sparga in timpul iernii creste. Cand se raceste, apa din interiorul tevilor ingheata, se dilata si creeaza o presiune extrema – ducand la spargerea lor.

Pentru a preveni spargerea conductelor, specialistii recomanda sa se acorde atentie calitatii izolatiei, mai ales in jurul acelor zone in care caldura se pierde rapid.

Servicii de desfundare jgheaburi

Pe masura ce ne apropiem de toamna, ploile abundente si vremea rece pot expune zonele cu probleme ale jgheaburilor. Curatati burlanele, jgheaburile si sifoanele inainte ca temperatura sa scada, permitand apei sa se scurga rapid, pentru a preveni inghetul.

Instalarea dispozitivelor de incalzire in jgheaburi care vor ajuta la prevenirea formarii dopurilor de gheata este o solutie buna. Iar daca aveti nevoie de ajutor, o firma care se ocupa cu servicii de montaj acoperisuri va putea ajuta cu siguranta si la problemele cu jgheaburi.

Servicii pentru eliminarea mucegaiului

Sezonul umed al iernii este unul dintre perioadele cele mai bune pentru cresterea mucegaiului, lipsa ventilatiei determinand peretii sa devina umezi din cauza condensului. Toata lumea se teme de cresterea mucegaiului in casa, dar exista cateva modalitati simple prin care il poti preveni.

In lunile mai reci, casa ta ar putea deveni un teren de reproducere pentru mucegai, asa ca este important sa controlati umiditatea, asigurandu-va ca exista un flux bun de circulatie a aerului. Unele dintre lucrurile pe care le puteti face includ deschiderea unei ferestre cand faceti dus, gatiti si spalati, sau actionati rapid daca observati o acumulare de condens.

CMBlog