Cele mai bune huse de telefon rezistente la apă din 2022 1

Cele mai bune huse de telefon rezistente la apă din 2022

Cercetăm, testăm, revizuim și recomandăm în mod independent cele mai bune produse rezistente la apă în 2022.

Fie că este vorba de o petrecere lângă piscină sau la rafting extrem, aceste huse vă vor proteja chiar și cele mai scumpe smartphone-uri de efectele nedorite.

Cele mai bune huse de telefon waterproof țin, de asemenea, departe nisipul, praful și murdăria și oferă adesea și o anumită protecție împotriva loviturilor. Acestea oferă mult mai multă rezistență la apă decât multe alte modele de huse.

Cele mai bune huse de telefon rezistente la apă sunt un must-have pentru oricine are un stil de viață activ, și în special pentru cei care iubesc sporturile nautice, dar multe sunt, de asemenea, o alegere sigură pentru oricine își face griji să-și lase telefonul în aer liber.

Cea mai bună pentru seria iPhone 12: husă Catalyst Total Protection pentru iPhone 12

Husa de protecție totală de la Catalyst poate menţine telefonul uscat şi poate oferi o protecție totală excelentă împotriva loviturilor şi zgârieturilor. Așadar, fie că stai pe lângă piscină, faci rafting sau sporturi extreme, poți fi sigur că telefonul tău va fi ferit de toate efectele neplăcute.

Este, de asemenea, o carcasă foarte subțire, având în vedere protecția pe care o oferă. Ecranul tactil este pe deplin receptiv, iar capacele duble ale lentilelor optice cu acoperire nu vor interfera cu capabilitățile remarcabile ale camerei iPhone 12. Puteți chiar să efectuați apeluri și să ascultați muzică fără probleme, datorită tehnologiei True Sound Acoustic de la Catalyst.

Cea mai bună pentru seria Samsung Galaxy S21: husă impermeabilă Ghostek pentru Galaxy S21

Posesorii activi ai Samsung Galaxy S21 vor aprecia ceea ce oferă husa impermeabilă Ghostek Nautical, cu protecție subacvatică, care nu împiedică utilizarea tuturor funcțiilor grozave pe care le oferă smartphone-urile emblematice ale Samsung. Decupaje precise detaliate, capace de porturi etanșe și butoane tactile și receptive vă permit să vă folosiți telefonul în mod normal, păstrându-l în siguranță de efectele nedorite.

De asemenea, se pot face fotografii și videoclipuri subacvatice fără să vă faceți griji cu privire la daunele cauzate de apă. O ramă ridicată protejează obiectivul suplimentar al camerei, blițul și senzorul LiDAR, iar un protector de ecran încorporat acoperă afișajul super AMOLED fără a interfera cu calitatea vizuală sau cu senzorul de amprentă.

Cea mai bună pentru iPhone SE: Husă rezistentă la apă FRĒ pentru iPhone SE

iPhone SE de la Apple este rezistent la apă din punct de vedere tehnic, dar nu este ceva pe care am recomanda în aventuri în aer liber, cum ar fi plimbările cu barca și raftingul. Pentru aceasta, aveți nevoie de o husă cu adevărat rezistentă la apă, cum ar fi FRĒ de la Lifeproof, care oferă protecție până la 2 metri sub apă timp de până la o oră.

Protecția completă la 360 de grade pe care FRĒ o oferă, de asemenea, vă va menține iPhone SE în siguranță împotriva loviturilor şi-l va proteja de murdărie, zăpadă și alte resturi. Cu toate acestea, totuși, carcasa este remarcabil de subțire, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la adăugarea de volum inutil doar pentru a obține o protecție solidă. Protecția ecranului frontal este, de asemenea, atât de subțire și de receptivă, iar FRĒ nu vă blochează niciunul dintre butoane și nici nu vă împiedică să utilizați senzorul Touch ID sau camerele.

Cea mai bună pentru Google Pixel 5: husă impermeabilă Lanheim IP68 pentru Google Pixel 5

Carcasa impermeabilă certificată IP68 de la Lanheim este una dintre puținele opțiuni care este concepută special pentru Pixel 5 de la Google. Are un design ușor, protecție la apă, rezistentă la lovituri, ceea ce înseamnă telefonul poate fi păstrat în siguranţă.

Materialul TPU și cadrul din plastic dur oferă protecție întregului corp fără a a adăuga volum telefonului. Protectorul frontal al ecranului oferă sensibilitate la atingere și chiar acceptă autentificarea cu amprentă. O curea inclusă și părțile laterale texturate vă permit să-l păstrați în siguranţă, iar capacul din spate transparent vă permite să scoateți în evidență Pixel 5.

Cel mai bun buget: husă pentru telefon impermeabilă Vansky

Husa impermeabilă de la Vansky este o opțiune cu adevărat accesibilă pe care o veți putea folosi cu aproape orice smartphone de pe piață, deoarece este practic o husă suficient de mare chiar și pentru modele de dimensiuni mai mari, cum ar fi iPhone 12 Pro Max de 6,7 inch de la Apple şi Samsung Galaxy S21 Ultra.

De asemenea, cu aceasta beneficiați de funcționalitate completă a ecranului tactil, chiar și prin husă, și deţine chiar și o mufă audio externă de 3,5 mm, astfel încât să puteți asculta melodiile preferate.

CMBlog