Cum eviti acumularea mirosurilor in interiorul unui vestiar metalic? 1

Cum eviti acumularea mirosurilor in interiorul unui vestiar metalic?

Domeniile in care se utilizeaza un vestiar metalic presupun schimbarea hainelor la locul de munca. In general, activitatile specifice desfasurate in aceste domenii presupun contactul cu substante chimice si mirosuri diverse, ceea ce recomanda ca angajatii sa poarte in timpul programului de munca echipamente speciale, pentru a-si proteja hainele personale. In astfel de situatii, vestiarul este partenerul de nadejde, structura acestuia fiind conceputa pentru a face fata tuturor provocarilor.

Pe durata programului de lucru, articolele vestimentare utilizate in afara locului de munca vor putea fi depozitate in cele mai bune conditii in unul dintre compartimentele vestiarului. De asemenea, halatele, vestele, casca, bonetele, manusile sau orice alt echipament de protectie va putea fi asezat in interiorul vestiarului, pana la urmatoarea utilizare.

Avand in vedere ca un vestiar metalic poate fi amplasat si in cadrul unui fast food, restaurant, laborator medical, cabinet de consultatii, centru de imagistica, institut de cercetare, unitate din industria chimica, atelier de vopsitorie si reparatie sau santier de constructii, aerisirea interiorului acestui mobilier este esentiala pentru ca obiectele depozitate sa nu capete mirosuri neplacute.

Cum eviti acumularea mirosurilor in interiorul unui vestiar metalic? 2

Vestiare aerisite 24/24

Cu gandul la acest aspect, producatorii au realizat modele de vestiare cu fante de aerisire plasate pe usi sau in plafonul acestora, asigurand astfel o ventilatie optima. Pentru ca aceste fante sa isi faca treaba, ai grija sa nu le astupi din neatentie cu diverse obiecte. Ele trebuie sa aiba mereu un front liber de actiune, pentru a permite circulatia aerului intre cele doua medii, din interiorul si exteriorul vestiarului.

Acumularea mirosurilor intr-un vestiar metalic poate fi impiedicata si prin curatarea frecventa a politelor, prin amplasarea unor odorizante, prin igienizarea cu substante sanitare sau pur si simplu folosind bicarbonatul de sodiu, care absoarbe rapid mirosurile neplacute. Aerisirea zilnica a interiorului este, de asemenea, un mod de a contribui la mentinerea unui ambient placut.

Organizarea atenta a spatiului oferit de un vestiar contribuie si ea la pastrarea unui aer curat. De exemplu, introducerea incaltamintei intr-o cutie sau saculet va tine mirosurile acesteia departe de restul lucrurilor si nu va raspandi un iz neprietenos.

Exista unele modele de vestiar metalic care iti ofera posibilitatea de a monta un ventilator suplimentar in plafonul acestora, avand chiar un loc pregatit din fabricatie pentru instalare. In acest fel, vei evita orice acumulare de mirosuri deranjante si vei impiedica hainele sau lucrurile depozitate sa preia acele mirosuri.

Fantele de aerisire

Daca amenajezi vestiarul unei sali de sport, atunci modelele cu usi ce prezinta fante de aerisire in partea superioara si inferioara pentru o mai buna ventilatie in interior, sunt o idee excelenta pentru utilizatori. Totodata, modelele cu fante de aerisire si in acoperis asigura o mai buna circulatie a aerului, fiind utile celor care lucreaza in bucatarii, vopsitorii sau laboratoare.

In cazul in care variantele standard nu iti ofera tot ceea ce iti doresti, poti personaliza la cerere modelul preferat. Din gama dotarilor optionale fac parte polita pentru incaltaminte, separatorul interior pentru curat/murdar, suportii pentru agatat hainele, kitul de picioare reglabile, soclul, diferite tipuri de inchidere si cheia Master.

Un vestiar metalic este o achizitie inteligenta, care nu te va dezamagi. Folosirea unor mici trucuri de intretinere il vor pastra intr-o stare excelenta, iar tu vei putea beneficia la maximum de toate avantajele pe care le ofera.

CMBlog