Cum sa-ti creezi un logo firma care sa atraga clientii? 1

Cum sa-ti creezi un logo firma care sa atraga clientii?

Un logo, la fel ca adresa, numele firmei si inclusiv pagina de prezentare asociata unui magazin online de exemplu, reprezinta imaginea unei firme. Cu un logo firma realizat in mod corespunzator, profesionist, va transmite incredere potentialilor clienti, iar sansele de a se concretiza o vanzare vor fi mult mai mari.

Intocmai de aceea este necesar a se apela la un logo de calitate si nu o schita oarecare ce ar putea pune dezvoltarea afacerii in pericol, mai ales cand ea este la inceput. Cei care vor trece pragul magazinul vor tine minte sigla sau logo-ul firmei care poate fi de asemenea dispus pe retelele de socializare, pe site-ul firmei, pe actele importante si in multe alte medii de interes.

Pasii necesari pentru a crea un logo firma de exceptie

1. Discutia cu un specialist

Orice antreprenor isi vede afacerea cu ochi buni si vrea sa o dezvolte cat mai devreme cu putinta. Totusi, din exterior, lucrurile se vad altfel. Asa ca e bine inca de la bun inceput sa ai o discutie profesionista cu un adevarat specialist cum sunt cei de la PMV Media si sa nu tratezi lucrurile cu superficialitate.

Oricine poate face un logo prin copierea de imagini, adaugarea unor texte etc. dar nu oricine iti va creea acel logo de care firma ta are nevoie. Un logo de calitate se face folosind programe specializate licentiate precum PMV Media care sa nu altereze calitatea si sa fie adecvat pentru scopul dorit.

2. Alege un logo care sa te reprezinte

Nu e gresit sa te inspiri din alte design-uri, dar asigura-te ca finalul va fi unul original si care sa-ti reprezinte deviza companiei pe care vrei s-o transmiti. Asigura-te totodata ca-ti alegi un concept pe termen lung si testeaza mai multe posibilitati inainte de a-ti da acordul asupra unui logo final.

3. Cat e de usor de tinut minte? Este inconfundabil?

Stii ca ai facut cea mai buna alegere in momentul in care logo-ul tau nu e similar concurentei si, privit din afara, devine floare la ureche ca acesta sa fie tinut minte si spus de fiecare data cand este cazul (cand de exemplu, firma este recomandata altor clienti). Il poti folosi pe materiale publicitare, mail si in multe alte locuri, asa ca trebuie sa fie memorabil si inconfundabil.

Prin intermediul PMV Media afla ca si firma ta poate beneficia de un logo formidabil, fiind o agentie de publicitate care ofera nenumarate solutii in ceea ce priveste promovarea fizica si virtuala.

Astfel, pe langa creare logo iti poti face de la zero si un site prin intermediul caruia sa-ti largesti portofoliul de clienti sau pe care sa-l transformi oficial in sursa primara de venit. Odata ce ti-ai creat site-ul, PMV Media te poate ajuta inclusiv sa ti-l optimizezi corespunzator astfel incat sa ajungi pe cele mai bune pozitii in cautarile de pe Google, dar si prin randurile de clienti, in acest fel oferind sansa afacerii tale sa se faca auzita la adevaratul ei potential. In concluzie, daca-ti doresti sa te bucuri de o afacere de succes, PMV Media are solutia!

CMBlog