DailyDriven

DailyDriven.ro aduce in Romania cea mai mare casa de Tuning din UK

DailyDriven a intrat în rețeaua oficială Quantum Tuning, renumită pentru poziția sa de frunte în domeniul tuningului auto din Marea Britanie și recunoscută la nivel mondial. Specialiștii Quantum Tuning elaborează anual o gamă vastă de softuri performante, verificate pe standuri Dyno, care sunt acum accesibile și în România, datorită colaborării noastre cu acești experți în tuning.

Softurile Stage 1 Quantum Tuning sunt proiectate pentru a îmbunătăți performanțele automobilului tău din trei perspective esențiale: forța motorului, eficiența consumului și dinamica de viteză. Procesul de resoftare permite mașinii să atingă un nivel superior de performanță fără a necesita schimbarea pieselor majore și scumpe.

Ce presupune resoftarea auto și cum funcționează aceasta?

Centrala electronică a mașinii tale, sau ECU, este guvernată de un software ce determină performanța motorului, iar ajustarea acestuia poate duce la o creștere semnificativă a puterii. De multe ori, producătorii de autoturisme limitează intenționat performanțele vehiculelor, dar serviciile noastre de resoftare Quantum Tuning pot debloca acest potențial latent fără a interveni fizic asupra motorului.

Resoftarea constă în reconfigurarea software-ului automobilului pentru a optimiza funcționarea motorului prin ajustarea parametrilor specifici. ECU, care controlează diverse funcții esențiale ale motorului, cum ar fi injecția de combustibil, sistemul de aprindere și presiunea turbinelor, poate fi recalibrat pentru a crește capacitatea de performanță a mașinii în limitele sigure stabilite de producător. În urma acestui proces, poți observa o creștere de până la 30% a puterii, în funcție de specificațiile vehiculului.

Ce beneficii aduce resoftarea cu Quantum Tuning?

Îmbunătățirea softului prin tehnologia Quantum Tuning optimizează forța motorului, reduce emisiile și consumul de carburant. Procedura este simplă: harta originală este extrată și analizată, parametrii doriti sunt modificați, iar softul optimizat este reinstalat în ECU. Această operațiune nu numai că îmbogățește performanța motorului, dar asigură și o creștere a eficienței și o răspuns mai prompt în manevrarea vehiculului.

Ce garanții oferă DailyDriven?

La DailyDriven, ne asigurăm că resoftarea se face după o evaluare atentă a autoturismului și doar după rezolvarea oricăror probleme existente. Modificarea software-ului prin Quantum Tuning nu afectează longevitatea motorului, deoarece nu depășește parametrii stabiliți de producător. Îți oferim garanție pe viață pentru soft și posibilitatea de a-ți recupera banii în 30 de zile dacă performanțele post-resoftare nu te mulțumesc.

De ce limitează producătorii puterea mașinii?

Producătorii auto adesea stabilesc limite la performanța mașinilor pentru a crea oportunități de marketing pentru modelele sport cu specificații superioare. Resoftarea scoate la iveală potențialul ascuns al mașinii tale, permițându-ți să experimentezi o dinamică îmbunătățită la accelerare și un consum optimizat de combustibil, cu condiția păstrării stilului de condus. În urma resoftării, unii șoferi pot fi tentați să exploateze noile capacități ale mașinii, ceea ce ar putea influența consumul de combustibil. Spre deosebire de dispozitivele power box, care pot genera un surplus brusc de putere, resoftarea Quantum Tuning oferă o creștere progresivă și controlată a performanței.

CMBlog