De ce, atunci cand vine vorba despre videochat, Bucurestiul nu poate fi intrecut? 1

De ce, atunci cand vine vorba despre videochat, Bucurestiul nu poate fi intrecut?

Inca din Evul Mediu, calatorii straini care vizitau Tara Romaneasca, Moldova sau Transilvania erau impresionati de frumusetea femeilor romance. Apoi, in urma cu o suta de ani, cand Bucuresti era deja considerat „Micul Paris“, francezii, englezii sau germanii aflati in vizita in Romania se declarau, la randul lor, fascinati de femeile pe care le vedeau pe strada, la baluri sau alte evenimente de acest fel.

Astazi, odata cu dezvoltarea tehnologiei, vechiul refren „Fetite dulci ca-n Bucuresti/ In toata lumea nu gasesti“ a devenit mai actual decat oricand inainte. Mii de barbati de pe toate continentele se bucura zilnic de intalniri online cu fete din Romania care isi etaleaza farmecele dintr-un studio de videochat din Bucuresti.

Locatiile in care isi desfasoara activitatea modelele din Romania le asigura cele mai bune conditii, atat pentru a face performanta, cat si pentru a se relaxa inainte si dupa program, ori de fiecare data cand simt nevoia unei pauze. Iata cateva detalii despre unele dintre cele mai de succes studiouri de videochat Bucuresti!

Cel mai mare studio din lume

In cladirea City Business Center se afla o locatie cu nu mai putin de 35 de camere tematice, confortabile si frumos decorate, dotate cu aparatura de ultima generatie, unde fetele isi pot desfasura activitatea in conditii de lux. In plus, exista mai multe spatii destinate relaxarii, bucatarie, cafenea, zone de make-up, de masaj si de fitness, totul intinzandu-se pe o suprafata de 1 500 de metri patrati.

Fiecare model care alege sa faca videochat in Bucuresti in aceasta locatie semneaza un contract de artist-interpret inca din prima zi de lucru si are parte de transparenta deplina si in ceea ce priveste conditiile financiare. Primeste un venit minim garantat de 1 000 de dolari in primele trei luni de activitate, apoi, pe langa comisionul de baza, are sansa de a cumula o serie de bonusuri consistente, pentru numarul de ore lucrate, comportamentul online sau fidelitate fata de echipa.

De ce, atunci cand vine vorba despre videochat, Bucurestiul nu poate fi intrecut? 2

Experienta unor fete premiate pe plan international

Succesul de care se bucura modelele de videochat din Bucuresti este dovedit si de numeroasele premii pe care le castiga pe plan international. Fetele care au activat folosind pseudonimele Raquelle Diva si Devious Angel manageriaza acum unul dintre cele mai performante studiouri din Capitala Romaniei, situat pe Splaiul Independentei. Atunci cand erau modele, ele au obtinut urmatoarele distinctii, la festivaluri internationale din domeniul industriei de divertisment online pentru adulti:

Best Live Cam Model,

AVN si XBIZ Best Cam Model, ele fiind singurele care au reusit sa aduca aceste premii in Romania,

Best Website;

Best Female Cam.

Acum, intreaga lor experienta este pusa la dispozitia fetelor care aleg aceasta locatie pentru a face videochat Bucuresti. In plus, incepatoarele beneficiaza de sfaturile unui trainer de videochat si au posibilitatea de a urma cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de make-up. De asemenea, echipa de suport tehnic se afla in permanenta la datorie, gata sa rezolve cu promptitudine orice eventuale probleme.

In acest fel se creeaza un mediu de succes, fiecare locatie moderna reprezentand o noua scena care le permite romancelor sa isi etaleze frumusetea deja celebra si sa castige sume impresionante de bani!

CMBlog