Parchet vinil Next Step Barlinek - o reprezentare perfectă a naturii 1

Parchet vinil Next Step Barlinek – o reprezentare perfectă a naturii

Barlinek este asociat cu lemnul de ani de zile, iar placa Barlinek a devenit sinonimul unei podele din lemn, utilizat pe scară largă în utilizare. Atașarea față de materialele naturale și activitățile pro-ecologice definesc compania pe piața poloneză și globală de ani de zile. Cu toate acestea, Barlinek se uită și cu îndrăzneală către viitor, cea mai bună dovadă a căruia sunt două categorii noi: podele hibride și parchet vinil, care au completat în acest an portofoliul mărcii. Aceste produse inovatoare vă permit să descoperiți fața modernă a unui producător cunoscut și respectat și reprezintă următorul pas în dezvoltarea mărcii.

Portofoliul companiei Barlinek a fost îmbogățit cu două categorii moderne de pardoseli NEXT STEP. După cum sugerează și numele, acesta este un alt pas al producătorului spre satisfacerea noilor nevoi ale pieței de design interior, dar și în căutarea unor soluții ecologice în amenajarea lor. Sub noul banner, există, așadar, soluții complet inovatoare, care acoperă două grupe de produse: podele hibride impermeabile și podele moderne din vinil. – Ideea introducerii colectiei NEXT STEP a fost in primul rand extinderea portofoliului comercial cu pardoseli inovatoare, nu doar din lemn. Răspunzând nevoilor consumatorilor, am decis să ne extindem oferta comercială și cu parchet vinil, iar o astfel de legătură, o legătură intermediară între unicul și celălalt, urmează să fie o pardoseală hibridă inovatoare. Am vrut să creăm un produs cu un strat decorativ din lemn. Un produs care va fi rezistent la umiditate, fluctuații de temperatură, condiții meteorologice, păstrând în același timp frumusețea și proprietățile lemnului – spune Robert Kupczewski, Product Manager Barlinek.

Podele hibride și parchet vinil – un nucleu comun

Ambele soluții au un numitor comun. Acesta este nucleul inovator al Denscore, care este realizat din ingrediente ecologice de origine naturală. Prin urmare, acest produs este complet ecologic, pe deplin în conformitate cu filozofia mărcii. – Colecția NEXT STEP este următorul pas al companiei către activități pro-ecologice. Preocuparea pentru ecologie și design modern este cea care ne-a făcut să ne gândim la utilizarea materialelor alternative pentru producția de podele din lemn. Întrucât, după cum știm cu toții, resursele noastre de lemn se micșorează încet, așa cum reiese din creșterile de preț pe piața produselor acoperite cu lemn, încercăm să privim pro-ecologic materialele alternative, cel puțin pentru o parte a structurii produsului, cum ar fi ca miez, adică straturile mijlocii și inferioare.

Panouri impermeabile, ideale si pentru bucatarie si baie

Cel mai mare avantaj al întregii colecții de podele NEXT STEP este rezistența la apă, care este garantată de miezul inovator Denscore. Duri ca piatra și dens, îl fac extrem de stabil în timpul fluctuațiilor de umiditate sau temperatură și oferă astfel posibilitatea amenajării podelei în toată casa sau apartamentul – inclusiv așa-numitul camere umede, cum ar fi bucătărie și baie. Datorită acesteia, podele noi sunt, printre altele complet rezistent la apă, inclusiv la scurgeri și stropiri locale, și rezistent la deteriorări mecanice și abraziune. Fabricate din materiale 100% impermeabile, nu sunt susceptibile la umezeală, iar fermoarul care conectează panourile individuale este complet impermeabil. Datorită parametrilor corespunzători de transfer de temperatură, podelele NEXT STEP, la fel ca scândura clasică Barlinek, pot fi instalate cu succes pe încălzirea prin pardoseală și în sistemele de răcire prin pardoseală. Totodata, cei mai inalti parametri asigura ca pardoselile sa nu se deformeze si sa nu isi schimbe dimensiunile, deci sunt extrem de stabile.

CMBlog