POSM Display

POSM Display-uri perfect adaptate dimensiunilor produselor tale

Progresele tehnologice arata ca oamenii se asteapta la o experienta mai personalizata si mai captivanta ca niciodata.

Deci, ce face un POSM Display bun in mediul de vanzare cu amanuntul de astazi? Un POSM Display iti ajuta compania sa-si atinga obiectivele principale, fie ca este atingerea unui anumit obiectiv de vanzari, cresterea gradului de cunoastere a marcii sau cresterea loialitatii marcii. Specialistii in marketing trebuie sa fie constienti de tendintele actuale si de asteptarile clientilor pentru a reusi cu campaniile lor de promovare prin POSM Display.

Cu marcile care lupta pentru atentia cumparatorilor, este mai important ca niciodata crearea de afisaje remarcabile pentru punctele de vanzare cu amanuntul, care sa creasca vanzarile, sa-ti educe clientii tinta si sa creeze vizibilitate pentru marca ta.

Cu siguranta iti vei dori sa valorifici orice oportunitate de a iesi in evidenta in spatiul comercial. Detaliile fine sunt cele care fac adesea diferenta, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca ai POSM Display-uri perfect adaptate dimensiunilor produselor tale produselor tale.

Crearea de mesaje remarcabile inainte de lansarea unui nou produs

Un design atragator pentru POSM Display iti permite sa creezi o experienta mai buna pentru cumparatori prin merchandising vizual. Un POSM Display capteaza atentia cumparatorilor impulsivi, transmit mesaje in timp util si ii avertizeaza asupra produselor pe care ar dori sa le cumpere. Pentru a functiona cel mai bine, trebuie sa fie bine proiectate.

Iata cum poti crea experiente de marketing uimitoare in magazin pentru a creste vanzarile, a creste gradul de cunoastere a marcii si a fideliza clientii si pentru a ajunge la noi clienti potentiali.

Proiecteaza POSM Display tinand cont de clientii tinta

Clientii fiecarui magazin sunt putin diferiti, incepand de la ceea ce isi doresc, cum se comporta si pana la ce sunt dispusi sa-si cheltuiasca banii. Gandeste-te la intrebari precum:

  • Sunt clientii interesati de produse premium sau de buget?
  • Cum s-au schimbat comportamentele lor in trecut?
  • Cum s-au implicat anterior cand ai avut POSM Display afisat?
  • Si-au modificat obiceiurile de cumparare datorita promotiei specifice de vanzari?
  • Iti doresti sa oferi o mostra gratuita si cum vei face acest lucru?
  • Cum te deosebesti de concurenta? Ar functiona codurile QR pentru a atrage atentia clientilor?
  • Care este spatiul ideal in magazin, unde este cel mai bun loc de amplasare al POSM Display-ului?

Utilizarea tehnologiei pentru educarea consumatorilor

Daca stii sau nu raspunsurile la intrebarile de mai sus, va depinde de cate date detii si de ce ai nevoie pentru a atrage atentia clientilor si a crea POSM Display care sa iasa in evidenta. Poti implica direct clientii, cerandu-le parerea prin cercetare, cum ar fi daca acestia ar fi actionat vreodata la mesajele de la afisajele POSM.

Ia in considerare obiectivele companiei

O greseala comuna in randul tuturor proprietarilor de afaceri este sa se gandeasca la diferite parti ale afacerii lor in mod izolat. Un POSM Display ar trebui sa fie vazut ca parte a strategiei tale de marketing. Ca atare, ar trebui sa se alinieze cu alte promotii pe care le derulezi. De exemplu, daca ai in desfasurare in prezent o oferta speciala pentru o anumita gama de produse, ai putea consolida acest lucru prin POSM Display.

Crearea unui POSM Display care sa iasa in evidenta

In calitate de consumatori, suntem cu totii obisnuiti ca agentii de marketing sa concureze pentru atentia noastra. Intr-un mediu de vanzare cu amanuntul, in care concurenta poate fi acerba, doar cele mai puternice si mai distractive mesaje ies in evidenta. Afisajele ciudate sau memorabile te ajuta adesea sa ramai in mintea clientilor si sa stimulezi vanzarile.

De exemplu, daca incerci sa incurajezi oamenii sa cumpere bauturi racoritoare, ai putea avea un afisaj in forma de sticla. Acest lucru va atrage atentia si va oferi un prompt vizual clientului despre ceea ce cumpara.

Un POSM Display ar trebui sa iasa in evidenta printre concurenti si ar trebui sa atraga atentia clientilor chiar si de la distanta. Iluminarea puternica, cum ar fi afisajele cu LED, iluminarea sub rafturi sau iluminarea din spate, iti poate face standul sa arate mai atractiv si ajuta la incurajarea achizitiilor impulsive.

Demonstreaza in mod clar caracteristicile si beneficiile produselor tale

Cu cat ii faci  pe clienti sa inteleaga mai usor cum functioneaza produsul tau si avantajele acestuia, cu atat este mai probabil ca acestia sa-l cumpere. Permiterea clientilor sa iti testeze produsul este o modalitate excelenta de a-i demonstra calitatea. Clientii pot decide rapid ca produsul tau este potrivit pentru ei inainte de a face achizitia. Poti include pe POSM Display cateva dintre cele mai importante aspecte ale produsului tau pe care ti-ai dori ca toata lumea sa le stie.

Alege tipul de POSM Display perfect pentru produsul tau. Nu uita de locatie. Cat de mult control ai asupra locului in care va fi afisajul POSM in magazin? In mod ideal, iti vei dori sa plasezi un POSM Display acolo unde vor trece mai multi clienti, cum ar fi un culoar aglomerat sau la casele de marcat. Daca afisajul tau se afla intr-o zona mai putin aglomerata, este si mai esential sa atragi atentia clientilor cu mesaje indraznete si beneficii enumerate clar.

CMBlog