Protejeaza sistemul de incalzire cu filtrul Fernox TF1 1

Protejeaza sistemul de incalzire cu filtrul Fernox TF1

Produsele Fernox oferă proprietarilor de locuințe o gamă largă de opțiuni atunci când vine vorba de protejarea sistemelor de instalații sanitare și de încălzire, iar filtrul Fernox TF1 este unul dintre cele mai populare produse ale acestora.

Produsele Fernox oferă proprietarilor de locuințe o gamă largă de opțiuni atunci când vine vorba de protejarea sistemelor de instalații sanitare și de încălzire, iar filtrul Fernox TF1 este unul dintre cele mai populare produse ale acestora. Filtrul este conceput pentru a proteja sistemul de acumularea de calcar, coroziune și nămol care pot apărea din cauza impurităților din alimentarea cu apă. De asemenea, acesta ajută la reducerea zgomotului din interiorul sistemului.

Atunci când este montat corect, filtrul poate oferi protecție pe termen lung pentru sistemele de instalații sanitare și de încălzire. Aceasta include protecția împotriva bacteriilor dăunătoare și a altor contaminanți care pot provoca daune în timp dacă sunt lăsate netratate. În plus, acesta va contribui la asigurarea funcționării eficiente a sistemului dvs., ceea ce înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la defecțiuni neașteptate sau reparații costisitoare în viitor.

Filtrul conține un mediu avansat care reține particule de murdărie cu o dimensiune de până la 5 microni, asigurându-se că orice impuritate este eliminată înainte de a intra în sistemul dvs. Ca un plus, acesta poate prelungi durata de viață a țevilor dvs. cu până la 50%, reducând astfel nevoia de înlocuiri costisitoare în viitor.

Instalarea filtrului

Instalarea filtrului este relativ ușoară; este conceput pentru a fi suficient de simplu, astfel încât chiar și cei cu experiență limitată să îl poată monta rapid și în siguranță. Dispune de două orificii pe fiecare parte pentru a se conecta pe teava de retur, sub centrala, cu diametre de 28 mm sau 22 mm; acest lucru îl face compatibil cu aproape toate sistemele de încălzire casnice.

În plus, odată instalat, întreținerea continuă este minimă; tot ce necesită este o simplă revizie sau, mai corect, o verificare la fiecare 12 luni – nu este necesară nicio dezasamblare! Acest lucru garantează că performanța rămâne constantă timp de mulți ani de la instalare – economisind bani pe costurile de întreținere regulată asociate cu filtrele mai tradiționale de pe piața actuală.

Beneficiile filtrului Fernox TF1

  • Fernox TF1 s-a dovedit a fi eficient în reducerea nivelurilor de magnetită din sistemele de încălzire și, ca urmare, poate contribui la îmbunătățirea eficienței sistemului și la reducerea nivelului de zgomot.
  • Fernox TF1 poate ajuta la protejarea împotriva coroziunii, care poate cauza daune pe termen lung unui sistem de încălzire.
  • Fernox TF1 a fost testat în mod independent și s-a dovedit a fi eficient în reducerea depunerilor de magnetită în sistemele de încălzire casnice.

În general, filtrul Fernox TF1 este un echipament eficient care vă oferă protecție pe termen lung împotriva acumulării de calcar și a coroziunii în sistemul dvs. de instalații sanitare și de încălzire, prelungindu-i în același timp durata de viață cu până la 50%. Procesul său de instalare ușoară îl face potrivit pentru meșteri de toate nivelurile, în timp ce natura sa de întreținere redusă asigură o performanță continuă, fără a necesita costuri de întreținere regulate. Având în vedere aceste beneficii combinate, investiția într-un filtru Fernox TF1 ar putea fi o decizie înțeleaptă pentru oricine caută o protecție fiabilă pentru sistemul de instalații sanitare și de încălzire al casei sale.

CMBlog