Solutia ieftina pentru crearea unui adapost in gradina 1

Solutia ieftina pentru crearea unui adapost in gradina

Mai mult cu ploi, decat cu ninsori, dar iarna ne poate surprinde si anul acesta: ne poate gasi cu masina fara garaj, cu lemnele de foc fara sopron sau cu utilajele agricole fara adapost.

Un dapost temporar cel mai ieftin se poate realiza prin montarea unui pavilion pliabil de gradina.

Pavilioanele pliabile de regula au dimensiuni de 2×2, 2×3, 3×3, 3×4,5m, maxim 3x6m. Structura lor este de tip acordeon ceea ce permite instalarea fara unelte dec atre chiar si o singura persoana in 2-3 minute. Sunt mobile, pot fi transportate cu usurinta chiar si cu autoturism personal. Dimensiunea corturilor pliate de regula este in jur de 1,5m. Materialul, din care este fabricat scheletul, poate sa fie din aluminiu sau otel. Otelul este un material mai dur, in timp insa se poate rugini. Structurile din aluminiu sunt mai usoare, ami elegante si nu se ruginesc. Pretul structurilor din aluminiu insa de regula este mai mare.

Prelata de acoperis trebuie neaparat sa fie dintr-un material impermeabil. Adapostul poate sa fie atat cu pereti lateral, sau fara pereti laterali – conform necesitatilor dvs.

Solutia ieftina pentru crearea unui adapost in gradina 2

Adapostul realizat prin montarea unui pavilion, este nu numai ieftin si rapid, dar are si alte avantaje pe care vi le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Este un adapost mobil

Chiar si cel mai mare cort pliabil in stare pliata incape in portbagajul unei masini personale daca scaunele din spate sunt pliate in fata. Astfel, daca mergeti in concediu si doriti sa creati un adapost temporar pe langa casa dvs. de vacanta, nu trebuie decat sa demontati cortul, sa-l introduceti in masina si sa-l instalati in doua minute pe langa casa de vacanta: in timpul pretios avut la dispozitie nu trebuie sa va preocupati de gasirea unui loc ferit de ploaie pentru masina dvs.

Adapostul creat il puteti configura conform necesitatilor

Daca ati cumparat pavilionul pentru terenul din curte impreuna cu tarusi de ancorare, iar ulterior va decideti sa-l folositi pentru a adaposti masina aflata pe pavaj, atunci pentru ancorarea pa pavaj puteti achizitiona solutia potrivita si ultetior. Solutia versatila de ancorare pentru beton sau pavaj sunt gretutatile cu apa, care se aseaza pe fiecare picior. Gretitatile cu apa sunt recipiente special create in acest scop de 10l, care se pot umple atat cu apa, cat si cu nisip. Dupa utilizare, pentru facilitarea transportului sau al depozitarii, pot fi golite. De orice natura ar fi suprafata pe care doriti sa fie montat pavilionul in gospodaria dvs., solutie adecvata pentru ancorare poate fi gasita, magazinele specializate asigura inclusiv consultanta in aceasta privinta.

Prelatele laterale pot fi prevazute cu usa si fereastra, sau pot fi confectionate din plasa anti-insecte pentru a va proteja impotriva tantarilor pe timp de vara.

Solutia ieftina pentru crearea unui adapost in gradina 3

Culori si dimensiuni variate

Adaposturile create din pavilioanele de gradina pot avea culoare dvs. preferata, pot deveni un loc care atrage privirea si infrumuseteaza curtea dvs. Dimensiunea pavilionului il puteti alege conform necesitatilor pe moment, iar daca ulterior va decideti sa-l mariti, puteti face acest lucru prin conectarea a mai multor corturi cu ajutorul jgheaburilor de conectare.

Utilizare multipla

Un pavilion pentru adapost chiar daca de regula se cumpara pentru un scop bine definit, ulterior se foloseste datorita mobilitatii si versatilitatii sale in cele mai diverse feluri: de la organizarea gratarului cu prietenii pana la crearea umbrei deasupra piscinei gomflabile a copiilor. Astfel, oricare ar fi fost scopul initial al achizitionarii, puteti fi sigur, ca ulterior se dovedeste a fi un element de nelipsit in gospodaria dvs.

Copyright imagini: https://www.expodom.ro/

CMBlog