Top filme de comedie

Top filme de comedie pe care trebuie să le vezi

Top filme de comedie

Filmele de comedie sunt o sursă bună pentru a evada din viața stresantă de zi cu zi, din acest motiv am alcătuit o listă cu Top filme de comedie pe care trebuie să le vezi.

Jumanji

Jumanji prezintă povestea celor patru elevi care descoperă jocul Jumanji în timp ce se aflau în detenție. Când Spencer apasă butonul de start cei 4 sunt teleportați în jocul video într-o junglă. Având fiecare corpul avatarelor de joc, cei patru încearcă să descopere ce se întâmplă și unde se află. În cele din urmă descoperă că se află într-un joc video și că au doar trei vieți, iar dacă vor pierde toate cele trei vieți vor muri și în realitate. Un film pe care o să vreau sa îl revăd, merită toți banii.

Bruce Almighty

Dumnezeu pentru o zi, în traducere adaptată prezintă povestea unui reporter care nu este mulțumit de viața pe care o are, iar după o zi proastă la locul de muncă începe să-l blesteme pe Dumnezeu și să-l întrebe de ce îl urăște așa de mult.

Dumnezeu îi oferă o zi lui Bruce cu puterile lui, pentru a vedea ce înseamnă sa fi Dumnezeu.

About Last Night

Un film excelent, în care Bernie (Kevin Hart) și Joan (Regina Hall) formează un cuplu care te face să râzi de fiecare dată când deschid gura.

Why Him?

Ned, un prea-protectiv dar iubitor tată și familia lui merg în vacanță la Stanford pentru a își vizita fiica. Aici îl întâlnește pe prietenul ei, un miliardar premiat de Silicon Valley, pe nume Laird, care nu este deloc cea ce își dorește Ned pentru fiica lui.

White Chicks

Kevin și Marcus riscă să rămână fără loc de muncă după ce ratează o arestare importantă. Căpitanul le mai oferă încă o șansă și au misiunea de a transporta în siguranță de la aeroport la hotel două fete bogate și superficiale.

În momentul când au un mic accident de mașină una dintre ele se rănește ușor la nas iar cealaltă la frunte, iar din acel moment Kevin și Marcus de deghizează în cele două.

American Pie

Filmul are 7 părți și este unul dintre cele mai cunoscute filme de comedie, în care ne este prezentată eterna problemă a băieților de liceu și anume să facă tot posibilul ca până la absolvire să nu mai fie virgini.

Scary Movie

O comedie foarte bună, care parodiază o serie de filme horror și care s-a bucurat de un succes imens în momentul lansării.

Bad Boys

Este un film de acțiune combinat cu o comedie foarte bună, este unul din filmele mele preferate, în special pentru că actorii principali sunt  Will Smith și Martin Lawrence.

Aceasta este lista propusă de mine, nu ezitați sa o completați cu filmele de comedie preferate de voi, în secțiunea de comentarii.

Poate te interesează și: Top filme cu dezastre naturale

CMBlog