Transformă curățenia într-o sarcină ușoară cu aparatul de spălat cu presiune 1

Transformă curățenia într-o sarcină ușoară cu aparatul de spălat cu presiune

Alege un aparat de spălat cu presiune pentru gospodăria ta! Acest dispozitiv reprezintă o modalitate excelentă de simplificare a procesului de curățare, reducând nu doar efortul depus, ci și consumul total de apă. Nu știi cum să alegi un curățitor cu presiune? Citește ghidul nostru și află care sunt cele mai importante caracteristici tehnice date de producător. Îți va fi mult mai ușor să te hotărăști asupra unui produs care corespunde nevoilor tale și vei putea determina dacă ești un consumator casnic sau unul profesionist.

Pentru ce poți folosi un aparat de spălat cu presiune?

Dacă te uiți puțin în jurul tău, cu siguranță vei observa elemente care necesită o curățare temeinică. Fie că vorbim despre caroseria autoturismului, pereții sau acoperișul casei, terasa, mobilierul de grădină, grajdul animalelor sau chiar covoarele din locuință, cu siguranță un aparat de spălat cu presiune va face față oricărei provocări. Jetul de apă puternic elimină în doar câteva secunde praful, noroiul, materialele de construcții sau petele lăsade de insecte. Este foarte util în orice gospodărie!

Cum să alegi dintre aparate de spălare cu presiune de pe piață?

Atunci când alegi un curățitor cu presiune, ține cont și de specificațiile tehnice. Acestea includ presiunea, motorizarea, debitul de apă, greutatea echipamentului, nivelul de zgomot, lungimea furtunului și lungimea cablului de alimentare. Desigur, nu uita să ai în vedere și frecvența cu care îl vei utiliza, întrucât pentru curățările de 1-2 ori pe lună, îți va fi potrivit un model din gama de buget. Toate aceste aspecte te vor ajuta să iei cea mai bună decizie. Iată ce trebuie să știi:

Presiunea: Cu cât presiunea crește, cu atât mai bine vei curăța. În cazul unui consumator casnic, producătorii recomandă modelele de 100 – 150 bari, iar pentru profesioniști se comercializează aparate cu o presiune de peste 210 bari.

Motorizarea: Fiecare tip de dispozitiv se pretează diferitelor nevoi, astfel că vei găsi aparate de spălat cu presiune pe benzină, electrice și cu acumulatori. Variantele electrice sunt cele mai populare, întrucât asigură o utilizare îndelungată.

Debitul de apă: Un volum suficient de apă va ajuta la îndepărtarea cu ușurință a murdăriei. În mod evident, cu cât debitul este mai mare, cu atât și presiunea este mai mare, iar timpul de spălare se reduce semnificativ. Orientează-te către modele care au un debit de cel puțin 250 l/ h.

Prin urmare, un aparat de spălat cu presiune este un ajutor de nădejde în orice gospodărie. Se pretează atât pentru curățarea elementelor exterioare, precum acoperișul, pavajele, mobila de grădină, bicicleta, mașina, cât și pentru igienizarea obiectelor din interiorul casei, cum ar fi ferestrele, covoarele și tapițeria. Indiferent de materialul pe care vrei să îl cureți, cu un astfel de dispozitiv vei putea elimina petele persistente și murdăria uscată de pe obiectele din metal, sticlă sau lemn. Mai mult, acesta are dimensiuni reduse, fapt ce se traduce printr-o mobilitate crescuta si o usurinta de depozitare superioară.

CMBlog