Usa termopan aluminiu

Usile de intrare sunt mai importante decat credeai – iata cand trebuie sa le schimbi!

Ce nu stiai despre usa apartamentului sau a casei

Dintr-un motiv sau altul, poate te-ai decis ca acum este momentul potrivit pentru a înlocui ușa (sau usile) de intrare. În acest moment, este ideal să iei o decizie bună, astfel încât investiția ta să merite (pe termen lung) si să obții o rentabilitate bună. Arunca o privire la următoarele chestiuni pe care ar trebui să le faci pentru a iesi intotdeauna in castig.

Intimitate

Ușile de intrare ale unei locuinte trebuie să fie alese cu atentie la design deoarece acestea sunt adesea cele care se află în partea cea mai vizibilă a casei (ori apartamentului). Chiar daca ușile cu suprafete vitrate mari (cu multa sticlă) sunt minunate pentru a lăsa lumina soarelui sa patrunda in interior si a oferi vederi superbe asupra naturii, a gradinii sau o orasului, acestea fac acest lucru cu prețul intimității. Totusi, este posibil să profiti la maximum de ambele avantaje alegand uși cu panouri de sticlă mata ori decorative, ori modele cu panouri de sticlă deasupra nivelului ochilor.

Bani si buget

Bugetul tau va implica multe efecte – banii de care dispui vor dicta materialul, tipul și stilul ușilor de intrare. Costurile suplimentare includ forța de muncă și montajul – în cazul în care angajezi un expert (lucru foarte recomandat, in aceasta instanta). Cere consultanta de încredere pentru a afla ce poți obține la un preț bun, astfel încât să nu faci compromisuri cu privire la ceea ce este important pentru tine si locuinta ta.

Gaseste aici oferta de usi de intrare pentru casa sau apartament, de la HELIOS.

Siguranta

Cel mai important rol pe care l-ai putea spune că joaca usa exterioara este cel legat de securitate. Prin urmare, ușa pe care o alegi trebuie să fie robustă, solidă și durabilă. Tine cont de rezistenta la lovire/fortare, la deformarea in timp, sticla securizata/antiefractie, profil si sistemele de feronerie de siguranta, balamalele ascunse de tip antiefractie sau senzorii de alarma.  

Arhitectura

Ușa exterioara trebuie să se potriveasca cu arhitectura casei si ne respecte si propriile preferințe. După ce găsesti un stil care iti atrage atenția, opteaza pentru unul dintre numeroasele opțiuni decorative disponibile. Nu te grabi – studiaza online pentru a vedea diferitele stiluri de uși disponibile, astfel încât să iei o decizie bine informată.

Fa un tur virtual in showroom-ul 3D Helios de ferestre si usi – cere consultanta profesionala, compara produsele. In final, vei fi mulțumit de alegerea ta, pentru mult timp.

CMBlog