Videochatul in Bucuresti, sansa tinerelor de 20 de ani sa traiasca viata pe care au visat-o! 1

Videochatul in Bucuresti, sansa tinerelor de 20 de ani sa traiasca viata pe care au visat-o!

O cariera ca model de videochat in Bucuresti se remarca prin faptul ca ii permite inclusiv unei fete tinere, de numai 19 sau 20 de ani, sa obtina castiguri la care angajatii din alte domenii ajung dupa multi ani sau chiar dupa decenii intregi de eforturi si experienta. Iata cum devine posibil acest lucru!

Cati bani poti sa castigi?

Intr-un studio de videochat din Bucuresti, castiguri consistente, mai mari decat salariul mediu pe economie, sunt obtinute inca de la inceput. Mai precis, Studio 20 le ofera tuturor modelelor incepatoare 1 000 de dolari pe luna, in primele trei luni de activitate.

In aceeasi perioada de inceput, fetele sunt ajutate sa isi completeze garderoba si trusa de machiaj. Daca, ulterior, raman in echipa minimum 3 luni, nu mai trebuie sa returneze banii respectivi, suma fiind considerata un cadou. Daca, in schimb, decid sa plece mai devreme, atunci banii le vor fi opriti din ultima plata efectuata.

Apoi, pe masura ce castiga experienta, fetele au acces la un sistem bine gandit de bonusuri cumulative, care poate sa creasca mult castigurile obtinute ca model de videochat Bucuresti. Totul porneste de la un comision standard brut in valoare de 50%, la care se pot adauga mai multe tipuri de bonusuri:

2%, daca lucreaza online minimum 90 de ore intr-o perioada de doua saptamani;

5%, daca ating pragul de 100 de ore petrecute online;

inca 5%, daca venitul lor depaseste suma de 10 000 de dolari obtinuti in perioada respectiva;

un alt bonus in valoare de 5% pentru fidelitate, daca raman in echipa de modele timp ce 12 luni complete.

Cu exceptia primelor doua, aceste bonusuri pot fi cumulate, astfel incat fiecare model are posibilitatea de a ajunge la un comision total de 65%.

O sansa suplimentara apare dupa 6 luni de lucru in cadrul studioului. Atunci, fetele au acces la credite fara dobanda, direct de la companie, pe care le vor achita din castigurile realizate pe site-urile pentru adulti. Tot ce trebuie sa faca este sa stranga 20% din suma, iar studioul va adauga diferenta. Astfel, orice vis poate fi realizat mai devreme!

Videochatul in Bucuresti, sansa tinerelor de 20 de ani sa traiasca viata pe care au visat-o! 2

Cum esti ajutata sa faci performanta?

Bineinteles ca, la varsta de 18 sau 19 ani, nu ai experienta. Studiourile de videochat din Bucuresti inteleg acest lucru si le ajuta pe fete in mai multe feluri. Chiar in primele zile, la dispozitia fiecarui model incepator se afla un trainer personal, care ii preda teoria, ii ofera exemple concrete si face inclusiv joc de roluri, pentru a o ajuta sa exerseze cunostintele acumulate. Aceasta perioada de training poate fi prelungita, pana cand fata se simte pregatita sa apara pe site-urile de divertisment pentru adulti.

Tot la inceput, are parte de cursuri individuale gratuite de limba engleza – cea in care se desfasoara conversatiile de pe site-urile de profil –, de cultura generala si de machiaj. De asemenea, in fiecare tura lucreaza cel putin doi colegi din echipa de suport tehnic, astfel incat sa rezolve inclusiv eventualele probleme de acest tip.

Astfel, cand lucrezi ca model online de videochat in Bucuresti, ai toate sansele sa reusesti si sa iti construiesti viata la care ai visat mereu!

CMBlog