AOC anunță două noi monitoare din gama ultra-wide 1

AOC anunță două noi monitoare din gama ultra-wide

Monitoare ultra-wide AOC

AOC anunță lansarea a două noi monitoare din gama ultra-wide (21: 9) de 34” din noua serie G2. Cele două monitoare UWQHD (Ultra-Wide Quad HD – 3440 x 1440 pixeli) sunt similare la prima vedere – cu excepția ratelor de refresh. CU34G2X are o rată de refresh de 144 Hz, potrivită perfect pentru jucătorii competitivi, în timp ce CU34G2 folosește o rată de refresh de 100 Hz.

Ambele modele sunt echipate cu un panou VA, care oferă un negru profund, culori naturale și un raport de contrast nativ foarte bun. În plus față de ratele ridicate de refresh, jucătorii se vor bucură de o experiență excelentă, fără efectul rupere al imaginii, datorită suportului AMD FreeSync, în timp ce timpul de răspuns de 1 ms (MPRT) oferă utilizatorului o experiență de gaming excelentă.

AOC anunță două noi monitoare din gama ultra-wide 2

Ultra Wide si deosebit de clar

Prima caracteristică a acestor monitoare estecurbura 1500R și raportul ultra wide de 21:9. Spațiul adăugat pe ecranul monitorului creează o experiență asemănătoare cu cea VR. Prinacoperirea viziunii periferice a utilizatorilor șidatorită curburii de 1500R, utilizatorii se vor puteabucura de o experiență și mai imersiva. În timp cejucătorii de toate genurile vor aprecia ecranul ultra wide, fanii jocurilor first person shooter, ai simulatoarelor și ai jocurilor de strategie vorbeneficia cel mai mult.

Nu doar jocurile, dar și filmele arată excelentdatorită ecranului de 21: 9. Ideal pentru filme, utilizatorii nu vor vedea bare negre care distragăatenția, iar unghiurile largi de vizualizare de 178 ° / 178 ° oferă imagini clare din toate direcțiile.

Atât CU34G2 cât și CU34G2X cu diagonală lor de 34” sunt aproximativ de aceeași înălțime că ecranele obișnuite (16: 9) cu o diagonală de 27” și împreună cu rezoluția de 3440×1440 oferă o densitate de 109 ppi. 

AOC anunță două noi monitoare din gama ultra-wide 3

Alegerea iti apartine

Jucătorii pot alege între CU34G2X cu o rată de refresh de 144 Hz și CU34G2 cu rată de refresh de 100 Hz. Un timp de raspuns de 1ms asigurăimagini clare și pline de detalii chiar si in timpulsecventelor pline de actiune, în timp ce suportulAMD FreeSync elimină artefactele și efectul rupereal imaginii. Datorită timpului rapid de raspuns, întârzierea dintre monitor și sursa imaginii esteminima.

Ambele monitoare oferă un suport reglabil pe înălțime, în timp ce tehnologiile flicker-free și Low Blue Light reduc considerabil oboseala ochilorutilizatorului.

AOC oferă și alte funcții utile care le vor oferiutilizatorilor un avantaj in timpul sesiunilor de gaming. Functia Game Color oferită de AOC ajustează culorile pentru a oferi utilizatorilor un avantaj in timpul sesiunilor de gaming, iar functiaDial Point afișează o tintă virtuala pe mijloculecranului. Monitorul mai beneficiaza si de un hub USB integrat cu 4 porturi și intrari / ieșiri audio cefaciliteaza conectarea mai rapidăperifericelor.

CU34G2 și CU34G2X ale AOC sunt disponibileîncepând din luna ianuarie 2020 la un preț de 2.759 respectiv 2.239 lei

Mai multe informații și specificații tehnice:

https://eu.aoc.com/en/monitors/CU34G2

https://eu.aoc.com/en/monitors/CU34G2X

Poate te interesează și: Kit mouse și tastatură wireless Lenovo 510

itelmobile.ro

CMBlog