Kit mouse și tastatură wireless Lenovo 510

Kit mouse și tastatură wireless Lenovo 510

Kit mouse și tastatură wireless Lenovo 510

De ceva timp caut o tastatură și un mouse wireless, pentru a le atașa la laptopul meu. Având o tastatură de gaming deja, am cautat ceva mai silențios, mai elegant și fara cabluri.

Recent am gasit o ofertă bună la un Kit mouse și tastatură wireless Lenovo 510, deși mouse nu căutam neapărat, dar fiind un kit am luat tot pachetul.

Tastatura este full qwerty plus taste numerice, neagră, elegantă și cât de cât silențioasă, exact ce căutam eu, plus că se îmbină perfect la design cu laptop-ul, care este un Lenovo L450, iar tastele sunt aproape la fel. Un minus ar fi că tasta NmLK nu are un led, care să te anunțe că este pornit num pad-ul.

Pe lângă calitatea materialelor care este excelentă, tastatura este rezistentă și la lichide, în sensul de a vărsa lichid pe ea, nu de a o baga sub apă.

Atât tastatura cât și mouse-ul se conectează cu un singur reciver USB, iar în cazul în care nu folosești mouse-ul acesta poate fi oprit din butonul plasat dedesubt.Tastatura este perfectă pentru birou, pentru persoanele care scriu destul de mult, pentru că tastele sunt foarte responsive, fără lag și cel mai important pentru mine nu deranjează auditiv, având un sunet plăcut și nu foarte puternic, chiar dacă apeși tare pe taste.

Mouse-ul are design ambidextru și este dotat cu un senzor de 1200 dpi, cu o durata a bateriei de pana la 12 luni, eu unul nu l-am folosit prea mult, pentru că am un mouse mult mai bun, dar fiind parte din kit a trebuit să îl cumpăr, oricum și mouse-ul este calitativ si ideal pentru cei care lucrează la birouri.

Preț Kit mouse și tastatură Lenovo 510

Ca o concluzie, sunt foarte mulțumit de acest pachet, iar prețul a fost foarte decent, mai ales că în momentul achiziției prețul era redus de la 189,99 de lei la 138,99 de lei, acesta fiind cel mai bun preț gasit. Prețul încă este cel redus, dacă vrei să îți cumperi acest kit o poți face aici

CARACTERISTICI GENERALE

Tip Standard
Interfata mouse Wireless
Interfata tastatura Wireless
Kit Da
Interfata receiver USB
Continut pachet 1 x Tastatura 1 x Mouse

Poate te interesează și: Apple Magic Keyboard, merită banii?

CMBlog