Apple Magic Keyboard

Apple Magic Keyboard, merită banii?

Merită banii Tastatura Apple Magic Keyboard?

De curând am deci să cumpăr o tastatură Apple Magic Keyboard, pemtru a face pereche cu un Mackbook Pro 13″ Touch Bar 2019; Am fost puțin sceptic, dacă să o cumpăr sau nu, prețul fiind un factor destul de important de luat în seamă, în cele din urmă am decis sa o cumpăr, iar după două luni de utilizare, pot să zic că am avut o experiență destul de lungă astfel încât să pot emite o părere competentă.

Achiziția este o tastatură Apple Magic Keyboard space grey cu keypad numeric; Finisajele sunt de o calitate superioară, cu un design elegant și un sistem de taste de tip scissor, precum vechile Mackbook, deci tastele sunt silențioase, cursa este scurtă și spațierea excelentă.

Această tastatură are o baterie încorporată care conform Apple ține în jur de o lună, dar eu de când am cumparat-o nu am încărcat-o deloc, timp de două luni, la o utilizare intensivă, în jur de 11-12 ore de muncă pe zi.

Prima conectare se face prin cablul usb type-c pentru laptop și lightning pentru intrarea în tastatură, împerecherea se face instant, iar apoi cablul poate fi scos. Desigur, tastatura poate fi folosită și pentru iPad-uri, atâta timp cât sistemul de operare este minim iOS 9.1.

Pe lângă designul minimalist și elegant, un alt avantaj este o greutate de doar 321g, acest lucru făcând tastatura una foarte mobilă, o poți transporta oriunde în rucsac, fără să te cocoșeze.

Prețul este unul destul de ridicat, eu de exemplu am plătit 767 de lei la reducere de la 830 de lei, iar în acest moment se găsește la vânzare aici unde am găsit cam cel mai bun preț, la momentul achiziției.

În concluzie, merită această tastatură banii? Cu siguranță, da, fără nici un dubiu, este cea mai buna tastatură folosită de mine, singurul minus din punctul meu de vedere este ca tastele nu sunt iluminate.

Poate te interesează și: Kit mouse și tastatură wireless Lenovo 510

CMBlog