eMag

eMag crește pragul de livrare gratuită până la 1500 de lei

eMag, cel mai mare magazin online din România, a modificat de curând termenii și condițiile pentru transport gratuit, modificând pragul de la 250 de lei la o sumă foarte mare, de 1500 de lei, infierent de produsele cumpărate, iar pentru livrarea produselor sub 1500 de lei, transportul costă 14,99 lei, la care se mai adaugă o taxă în cazul în care doriți să plătiți ramburs la curier, de 5 lei, un total de 20 de lei în plus, ceea ce este aberant, 20 de lei pentru nimic.

Taxa de 5 lei nu se plătește dacă alegeți plata cu cardul, care din punctul meu de vedere nu este ok, doar din cauza problemelor și experiențelor neplăcute, apărute dupa plata cu cardul; pachetul întârzie foarte mult, rămâne prin depozit la curier, comanda fiind plătită, nu mai există același interes.

Cei care aleg ridicare din showroom sau ridicare de la staţiile EasyBOX, trebuie de asemenea să plătească o taxă de „procesare” de 5 lei.

eMag adaugă taxă de livrare și pentru livrare la poștă

Pentru livrarea la oficiul poștal acum vom plăti o taxă de livrare de 5 lei, la care se adaugă o taxă de 2,5 lei dacă plata se face la ghișeu, dacă se plătește online cu cardul, veți plăti doar 5 lei, fără taxa de 2,5 lei.

Eu unul voi mai comanda de la ei doar atunci când nu găsesc în altă parte, în rest nu se mai pune problema și cred că mulți vor proceda la fel, nefiind dispuși să plătească aceste taxe de livrare și plată ramburs, practic degeaba, pentru nimic.

Mai multe detalii puteți citi în termenii de livrare de la eMag.

Poate te interesează și: Samsung ne prezintă primul TV 8K fără margini

Huse telefon personalizate

Articole recomandate

CMBlog