Philips 272B1G

Philips 272B1G monitorul care ajută la un stil de viață eco-friendly și o zi de lucru productivă

MMD lansează noul monitor Full HD Philips 272B1G, conceput pentru confort și productivitate optime la locul de muncă, ce are un impact redus asupra mediului înconjurător. Monitorul de 27″ (68,6 cm) aduce îmbunătățiri fată de modelul 241B7QGJ, lansat anul trecut si integrează o gama completă de funcții și tehnologii inteligente, precum tehnologia IPS, modul LowBlue și Smart Ergo Base.

Monitorul Philips 272B1G este alegerea perfectă pentru profesioniștii ce sunt în căutarea unei soluții eco-friendly cu performanțe excelente care respectă cele mai noi standarde de eficiență energetică, garantat de certificarea Energy Star 8.0.

Monitorul respectă angajamentul Philips pentru sustenabilitate și protejarea mediului înconjurător. Este conceput special pentru a avea cel mai mic impact posibil asupra mediului. Conform standardelor RoHS, acest monitor eco-friendly este complet lipsit de substanțe precum plumb, mercur și PVC sau BFR. Mai mult decât atât, toată carcasa din plastic a monitorului, șasiului metalic și materialele în care este ambalat sunt 100% reciclabile. 

Philips 272B1G Prietenos cu mediul înconjurător

Îmbinând noul design eficient din punct de vedere energetic cu o serie de tehnologii eco-friendly, Philips 272B1G reprezintă noul standard de eficiență energetică.

Printre tehnologiile care ajută Philips 272B1G să treacă spre o clasă energetică superioară, asigurând în același timp performanțe excelente, PowerSensor detectează absența utilizatorului printr-un senzor infraroșu inofensiv și reduce automat luminozitatea monitorului, acest lucru ducând la reducerea costurilor energiei cu până la 70%. Mai mult, monitorul dispune și de tehnologia LightSensor, care ajustează luminozitatea în funcție de condițiile de lumină ambientală și vine cu opțiunea Zero Power, care pune capăt consumului de energie latent la cu un simplul comutatorului 0-watt.

Datorită noii sale funcții eficiente din punct de vedere al consumului de energie, Philips 272B1G folosește o nouă tehnologie de iluminare LED, care menține luminozitatea și culoarea uniformă folosind mult mai puțină energie electrica. Gradul energetic A++ subliniază eficiența energetică a acestui model.

Pentru a-și completa obiectivul de a economisi energie electrică, Philips a adăugat un comutator de consum zero. Astfel cu un simplu întrerupător (amplasat în mod convenabil pe spatele monitorului), alimentarea este întrerupta complet, acest lucru reducând considerabil amprenta de carbon.

Mix-ul perfect între sustenabilitate și performanțe ridicate

Philips 272B1G dispune de un ecran cu o rezoluție Full HD (1920 x 1080) și tehnologie IPS, oferind imagini deosebite, cu culori vii, ce sunt clare din aproape orice unghi. Panourile IPS sunt o alegere excelentă pentru profesioniștii care necesită în permanență acuratețe a culorilor și luminozitate constantă, iar tehnologia Adaptive-Sync garantează o calitate video perfectă.

Cu o gamă atât de largă de caracteristici monitorul oferă productivitate maximă cu un consum minim de energie. Utilizatorii profesioniști vor avea un partener de încredere, eficient energetic și performant pentru nevoile unei zile de lucru.

Oboseala ochilor cauzată de orele petrecute la calculator nu reprezintă o problemă cu Philips 272B1G, deoarece este echipat cu principalele caracteristici ergonomice pentru a maximiza confortul utilizatorului. Modul LowBlue și tehnologia Flicker contribuie la o experiență de lucru prietenoasă cu ochii utilizatorului, în timp ce baza SmartErgo reglabilă permite utilizatorilor să plaseze monitorul în poziția optimă pentru confort maxim, ajutând la ușurarea unei zile lungi de muncă.

Monitorul Philips 272B1G este disponibil din iunie 2020 cu un preț recomandat de 1.107 lei.

Mai multe informatii despre monitoarele Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Poate te interesează și: Kit mouse și tastatură wireless Lenovo 510

Articole recomandate

CMBlog